Predstava

SJAJ, Kazalište lutaka Sofija i NoBlink, Republika Bugarska (2+)

19. rujna 2023
18:00

Opis programa:

utorak, 19. rujna; 16.00, 18.00 i 20.00 sati; Zagrebački plesni centar; 2+; 35 minuta; bez riječi

SJAJ

Sjaj je priča o malenoj zvijezdi koja je pala s neba i traži svoje mjesto u svijetu koji se brzo mijenja. Na tom putu Sjaj pronalazi prijatelje, pobjeđuje strahove i odrasta kako bi se vratio na nebo i zasjao još jače. Predstava je osmišljena kako bi poboljšala percepciju mališana i njihov osjećaj za prostor, tamu, svjetlo, boje i glazbu.

Sjaj je jedinstvena predstava u kojoj se mladi gledatelji mogu pridružiti svojim roditeljima na pozornici. Tamo se mogu penjati, sjediti i uživati u Sjajevom prekrasnom letu okruženi svijetom boja i čarolije.

KAZALIŠTE LUTAKA SOFIJA, SOFIJA, REPUBLIKA BUGARSKA

Godine 2001. međunarodno poznato Središnje kazalište lutaka preimenovano je u Kazalište lutaka Sofija i postalo je jedno od kulturnih institucija Grada Sofije. Riječ je o repertoarnoj kazališnoj skupini s trajnom družinom, tehničkim i upravnim osobljem, dvije pozornice i studijima za izradu lutaka i scene, kao i opremljenim tonskim studijem.

www.sofiapuppet.com/en

office@sofiapuppet.com

NOBLINK, SOFIJA, REPUBLIKA BUGARSKA

Skupina filmaša, umjetnika i producenata koji su strastveno zaljubljeni u snagu, ljepotu i čaroliju vizualnog pripovijedanja.

twinklepuppetshow@gmail.com

Detalji

Autorica i redateljica: Galina Savova 

Scenografija: Mirela Vasileva 

Skladateljica: Petya Nedeva  

Igraju: Stoyan Doychev, Ana-Maria Lalova 

VRIJEME I MJESTO PROGRAMA

19. rujna 2023.
18:00

Galerija