Predstava

KAZALIŠTE LUTAKA SUNČEVE SVJETLOSTI*, Kazalište lutaka Malle-malle, Republika Bugarska (za djecu i odrasle)

19. rujna 2023
12:00

Opis programa:

utorak, 19. rujna; srijeda 20. rujna; 12.00 sati; park ispred Kulturnog centra Travno; 45 minuta; 2+; neverbalna

KAZALIŠTE LUTAKA SUNČEVE SVJETLOSTI

Sunlight Puppet Theatre is an interactive installation that provokes the imagination of children and adults to play with the puppets and the sun, to embark on an adventure in the world of fairy tales. It will be available to anyone willing to play. The installation is a small stage on which several puppet characters are suspended. The stage can be adjusted to the sun so that it and the puppets can be projected as a shadow on the ground. This is how the Sunlight Puppet Theater happens.

The characters you can play with are: Princess, Prince, Witch, Wizard, Dragon, and a Frog.

KAZALIŠTE LUTAKA MALLE-MALLE, SOFIJA, REPUBLIKA BUGARSKA

Malle-Malle je kazalište lutaka. Ime govori samo za sebe! Vole igrati kazalište, raditi predstave i radionice, putovati, svirati, stvarati, inspirirati i biti inspirirani.

Poznati su po uličnim lutkarskim predstavama, kao i po najcool showu mjehurića od sapunice. Od 2013. putuju i igraju se, igraju se i putuju i to im se sviđa.

Malle-Malle voli eksperimentirati, ali cijene i tradiciju i klasično lutkarsko kazalište. Najviše cijene komunikaciju – međusobnu, unutar tima, kao i izravnu povezanost s publikom! Osobni kontakt i prijateljstvo su najvrjednije i najkorisnije stvari kojih nikad ne možete dobiti previše.

office@malle-malle.com

malle-malle.com

Detalji

VRIJEME I MJESTO PROGRAMA

19. rujna 2023.
12:00

Galerija