Predstava

BABY ESFERIC, KAZALIŠTE ABOON, Španjolska (6 mjeseci+)

14. rujna 2024
13:00
Kulturno informativni centar

Opis programa:

Subota, 14. rujna; 13.00 sati; Kulturno informativni centar; 30 minuta; od šest mjeseci naviše; neverbalna

Predstavom Baby Esferic odajemo počast Zemlji. Kroz različite priče i krajolike izvedba govori o čaroliji koja nas povezuje s planetom i njegovim stanovnicima. Namijenjena bebama od 6 mjeseci i više, oduševit će cijelu obitelj. Bez teksta, s vrlo vizualnim jezikom, sve je okruglo, minimalističko i delikatno vizualno, što gledateljima omogućuje da puste mašti na volju. Baby Esferic prikazuje čaroliju Zemlje, bebinim tempom. Možete li zamisliti da svjedočite rođenju našeg prekrasnog planeta Zemlje i podijelite ga sa svojom bebom? Predstava nas vodi nas na zabavno putovanje kako bismo ponovno otkrili sebe i svoj dom i povezali se s njima očima djeteta.

Ljubav i poštovanje prema sebi i našem planetu sjeme su koje Baby Esferic daje našim mališanima, ženama i muškarcima sutrašnjice.

KAZALIŠTE ABOON, VITORIA-GASTEIZ, KRALJEVINA ŠPANJOLSKA

Kazalište Aboon osnovano je 2012. godine kako bi se u njemu prikazivale visokokvalitetne predstave za djecu najmlađe dobi. Prva predstava premijerno je prikazana 2014. godine i dočekana je s oduševljenjem. To je bio početak uspješnoga profesionalnog putovanja, koje uključuje sudjelovanje na važnim događanjima kao što su Mostra de Igualada 2017, Međunarodni festival Titirijai i Festival CUCÚ, među ostalima.

Širenje kazališta postalo je nepobitno 2019. godine premijerom predstave Baby Esferic na festivalu MADferia, nagrađene kao revolucionarne izvedbe. To su pratila i druga priznanja, uključujući R for Recommended Show (preporučena predstava) koju dodjeljuje Povjerenstvo Nacionalne mreže kazališta Španjolske, pečat kvalitete koji dodjeljuje Camino Escena Norte i uključivanje u turneju Itinerario Constelaciones 2023.

info@aboonteatre.com

www.aboonteatre.com

Detalji

VRIJEME I MJESTO PROGRAMA

14. rujna 2024.
13:00
Kulturno informativni centar

Galerija