PRESTANI RADITI CIRKUS!*

Detalji:

PRESTANI RADITI CIRKUS!*

U ovoj ćemo predstavi svjedočiti sudaru snova i nada nervozne glumice, prezaposlenog kazališnog tehničara i frustriranog kazališnog pijanista.

Predstava nalik snu, bez snova… A na kraju se možda pojave i klaunovi. Za scenografiju je odgovoran slovački umjetnik Vlado Kral, poznat po animiranim filmovima i apstraktnom dizajnu punome boja iz njegovih scenskih djela. Ari Mog, pijanist i skladatelj talijanskih korijena, vješto prenosi emocije klaunovskog kazališta i stvara upečatljivu atmosferu zvučnih slika.

  • Glazba: Ari Mog
  • Redateljica: Martina Veh
  • Tekst: ensemble, William Shakespeare, Johann Wolfgang von, Goethe, Lorenzo da Ponte
  • Dizajn scene: Vlado Král
  • Igraju: Zuzana, Robert Erby
  • Trajanje: 45 min
  • Dob: 5+ 
  • Jezik izvođenja: na njemačkom, engleskom i hrvatskom

KAZALIŠTE ZA DJECU FRAUNHOFER, MÜNCHEN, SAVEZNA REPUBLIKA NJEMAČKA

Dvije tvrtke iz Münchena, kazalište Erbytheater i kazalište Continental, udružile su se 2007. godine i osnovale Kazalište za djecu Fraunhofer. Kazalište Erbytheater osnovali su Zuzana i Robert Erby, dvoje slovačkih lutkara i izvođača. Kazalište Continental osnovala je njemačko-talijanska glumica i redateljica Renate Gross. Zajedno su osnovali tvrtku sa sjedištem u Münchenu i brojnim različitim međunarodnim utjecajima. U svim svojim predstavama eksperimentiraju raznim kazališnim oblicima: teatrom objekta, igrom sjena i upotrebom videozapisa, pripovijedanjem i klaunskim predstavama. Vole pričati priče ili, ponekad, jednostavno prikazati struju svijesti. Nastoje usmjeriti svoja istraživanja na novu kazališnu estetiku. Od svoje prve predstave, Putovanje oblaka (2007.) razvili su 15 novih kazališnih produkcija za djecu u dobi od 2 do 10 godina. Kazalište za djecu Fraunhofer nastupa u školama i vrtićima, kao i na pozornicama diljem Münchena, putuju cijelom Njemačkom i gostuju na brojnim europskim kazališnim festivalima.  

Kindertheater Fraunhofer
Fraunhofer str. 21 RG, D-80469 München
Njemačka / Germany
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
www.kindertheater-im-fraunhofer.de 

Galerija slika