Predstava

VESELI BALOGOV CIRKUS*, Max teatar, Hrvatska (za djecu i odrasle)

18. rujna 2022
17:00
Glazbeni paviljon Zrinjevac

Opis programa:

nedjelja, 18. rujna; 17.00 sati; Glazbeni paviljon Zrinjevac; 21. rujna, srijeda; 18.30 sati; plato Mamutice; za djecu i odrasle; 40 minuta; na hrvatskom.

Predstava prati dva klauna koja nastupaju u cirkusu, ali pred sve manje i manje publike. Klauni su žalosni i razmišljaju koje drugo zanimanje odabrati. Osim prekrasnih i duhovitih stihova klauni Bong i Tong izvode i mađioničarske i klaunovske točke. Kroz cijelu predstavu interakativno kumuniciraju s publikom, te su djeca dio cijelog nastupa. Predstava je vesela zabavna i edukativna, a završava tako što na kraju predstave klauni postaju svjesni da je njima miliji jedan dječji osmijeh od svega i da su oni potrebni kako bi djeca mogla sretno rasti, a samo dijete koje sretno raste postane i sretan čovjek.

UMJETNIČKA ORGANIZACIJA MAX TEATAR, ZAPREŠIĆ, REPUBLIKA HRVATSKA

Max teatar je osnovan 2000. godine. Izvode kazališne predstave, koncerate, osmišljavaju i vode dramske, kazališne, filmske, likovne radionice, izdaju publikacije vezane za kazalište, organiziraju i sudjeluju na umjetničkim festivalima. Od sezone 2019./2020. pokreću Dramski studio Max teatar koji je nastavak rada Marine Kostelac i brojnih suradnika s djecom i mladima.

Vrijednost Max teatra je poticanje kreativnosti kod djece i odraslih, stvaranje senzibiliteta za

kvalitetnu kazališnu umjetnost, te odgajanje buduće generacije kazališne publike i buduće kazališne sudionike.

Detalji

Režija i dramatizacija: Marina Kostelac
Ideja i glas na snimci: Pero Juričić
Glazba: Davor Rocco
Scenografija: Esad Ribić
Kostimi: Vinka Krnić i Tamara Šantek Zlatar
Rekviziti: Vinka Krnić
Igraju : Marina Kostelac, Jadran Grubišić

VRIJEME I MJESTO PROGRAMA

18. rujna 2022.
17:00
Glazbeni paviljon Zrinjevac

Galerija