Lutkarski koncert

LUTKARSKI KONCERT*, Kazalište lutaka Malle-malle, Bugarska (za djecu i odrasle)

18. rujna 2022
19:00
Glazbeni paviljon Zrinjevac

Opis programa:

Nedjelja, 18. rujna; 19.00 sati; Glazbeni paviljon Zrinjevac; utorak, 20. rujna; 17.00 sati; plato Mamutice; srijeda, 21. rujna; 11.00 sati; Šetnica Slavoljuba Slave Striegla, Sisak; 2+; 35 minuta; bez riječi

Što je festival lutaka bez veličanstvene spektakularne predstave na otvorenom? Stiže Lutkarski koncert Lutkarskog kazališta Malle-malle! Prekrasne i graciozne štapne lutke plesat će za vas dok slušate različite vrste glazbe. Pritom će vas naš domaćin i njegov pomoćnik nasmijavati svojim luckastim dogodovštinama.

KAZALIŠTE LUTAKA MALLE-MALLE, SOFIJA, REPUBLIKA BUGARSKA

Malle-Malle je kazalište lutaka. Ime govori samo za sebe! Vole igrati kazalište, raditi predstave i radionice, putovati, svirati, stvarati, inspirirati i biti inspirirani.

Poznati su po uličnim lutkarskim predstavama, kao i po najcool showu mjehurića od sapunice. Od 2013. putuju i igraju se, igraju se i putuju i to im se sviđa.

Malle-Malle voli eksperimentirati, ali cijene i tradiciju i klasično lutkarsko kazalište. Najviše cijene komunikaciju – međusobnu, unutar tima, kao i izravnu povezanost s publikom! Osobni kontakt i prijateljstvo su najvrjednije i najkorisnije stvari kojih nikad ne možete dobiti previše.

Detalji

Autor: Malle-malle Puppet Theatre
Izvode: Maria Dzhoykeva, Krasi Kirchev, Mila Kitanova, Kole Kitanov, Petromil Denev

VRIJEME I MJESTO PROGRAMA

18. rujna 2022.
19:00
Glazbeni paviljon Zrinjevac

Galerija